SKY DIGITAL

IZRADA SAJTOVA

Ukoliko želite potencijalne klijente odnosno kupce, neophodno je da se Vaš biznis nalazi na internetu, kako biste lakše dospeli do njih.

Izrada sajta Vam dovodi potencijalne klijente, a mi ćemo Vam pomoći da oblikujete njihovo iskustvo!

Napravili smo stotine web sajtova koristeći niz alata. Izrađujemo visokokvalitetne web sajtove i prodavnice, brze i lake za korišćenje.

IZRADA WEB SAJTOVA

Profesionalna i moderna izrada web sajtova po vašoj želji.

IZRADA WEB SHOP-A

Najpovoljnija izrada web shop-a na tržištu.

SEO OPTIMIZACIJA

Nađite se na 1. stranici Google pretraživača uz definisane SEO strategije.

Upoznavanje sa Klijentom

Prvi korak jeste upoznavanje i sastanak sa novim klijentom. Upoznajemo se sa poslom klijenta i zajedno predlažemo i tražimo najbolja rešenja.

Prikupljanje Informacija

Klijent nam šalje slike i pripremljen materijal koji želi da se nalazi na web stranici. Zajedno biramo teme ili primere sajtova koji se dopadaju klijentu, kao i boje koje klijent želi da budu zastupljene na sajtu.

Izrada Web Sajta

Na osnovu dobijenih informacija, naš tim počinje sa izradom sajta. Kada se završi sajt, šalje se klijentu na uvid, ukoliko je potrebno izvršiti tražene korekcije. Nakon potvrde klijenta, sajt je spreman za puštanje u rad!

Plaćene Reklame

Sajt je gotov i on je sada vidljiv svim korisnicima interneta! Naš tim specijalista za PPC ( Pay Per Click ) reklame, može Vam pomoći da se uvek nađete na prvoj stranici Google-a. Na ovaj način sigurno će te dobijati telefonske pozive, zahteve za ponude biznisa koji nudite i samim tim nove potencijalne klijente.

Reference

Hvataj4
Hvataj
Hvataj
Hvataj
Hvataj2
Hvataj
Hvataj3
Hvataj1
Hvataj5
Hvataj7
Hvataj9
Hvataj8
Hvataj6
previous arrow
next arrow

Za pregled web sajta kliknite na sliku.